TRANSPORT UTILAJE.

COMPANIA NOASTRA POATE EFECTUA TRANSPORTUL UTILAJELOR CU O GREUTATE MAI MICA DE 5 TONE PRECUM: STIVUITOARE, TRANSPALETI, MOTOSTIVUITOARE, TRACTORASE, NACELE – ATAT IN BUCURESTI CAT SI IN TOATA TARA.

Depanarea autoturismului avariat la locul incidentului.

Servicii de asistenta oferite: vulcanizare anvelopa, inlocuire anvelopa, pornire asistata, inlocuire acumulator, alimentare combustibil, inlocuire sigurante, curea alternator, becuri, bujii, filtre, deblocare frana de mana, etc.

Transportul pasagerilor de la locul evenimentului rutier.

Putem asigura transportul persoanelor din autoturismul avariat pana la cel mai apropiat service auto, intr-o localitate intermediara, continuarea calatoriei sau intoarcerea in localitatea de resedinta: daca in autoturismul avariat se afla 2 persoane acestea vor fi transportate in interiorul autovehiculului de interventie; daca numarul persoanelor din autoturismul avariat este intre 3 si 5, acestea vor fi transportate cu un autoturism al companiei noastre, sau taxi.

Punerea la dispozitie a unui autoturism in sistem rent-a-car.

Va putem oferi un autoturism de inlocuire la locul evenimentului rutier sau o alta locatie indicata de catre client, oriunde in Romania, pentru continuarea calatoriei sau intoarcerea in localitatea de resedinta.

Lista de service-uri partenere.

Folosind serviciile noastre de tractari auto beneficiati de discount-uri importante atunci cand efectuati o reparatie in reteaua noastra de service-uri partenere si aveti garantia unei selectii atente a acestora.